top of page

Kantoor

Wie zijn wij?

AGP is een groeiend en dynamisch kantoor geleid door Paul Goesaert. Deze gedreven architect met bijna 30 jaar ervaring draagt goede service en kwaliteit hoog in het vaandel. De focus van het kantoor ligt vooral op totaalprojecten, maar ook het ontwerpen van een woning of villa is voor hen geen probleem.

AGP heeft ervaring in verschillende bouwstijlen. Ze vinden het echter belangrijker dat elke woning uniek is en zullen steeds op zoek gaan naar een stijl die past bij de omgeving, de wensen van de klant en hun eigen unieke visie. Op deze manier zullen ze er steeds voor zorgen dat uw project een persoonlijke toets bezit.

Persoonlijke opvolging is zeer belangrijk. Elk dossier wordt persoonlijk opgevolgd en bijgestuurd indien nodig. Binnen die visie kan AGP ook zorgen voor de veiligheidscoördinatie van uw bouw. Verder wordt er nauw samengewerkt met een vast team van ingenieur en EPB-verslaggever. Dit multi-professioneel team draagt zorg voor uw volledig dossier.

Team
20190916_224008[329].jpg
Ons Team
Goesaert Paul
Architect

Paul is met zijn bijna 30 jaar ervaring de drijvende kracht achter dit bureau. Met een passie voor creëren en ontwerpen leidt hij dit jonge team. 

Crols Benjamin
Architect

Met een zeer gelijkende visie is hij de perfecte professionele aanvulling voor dit team. Ben staat vooral in voor het ontwerpen en uitwerken van de projecten. 

Van Den Bleeken Ellen
Administratief bediende
DSC00992.JPG
Van Immerseel Eline
Stagiaire-architecte

Ellen staat in voor de administratie en is veiligheidscoördinator in opleiding. 

Eline is de nieuwe aanwinst van het team. Met haar enthousiasme voor architectuur maakt zij ons team compleet.

bottom of page